Toimiva kokonaisratkaisu kiinteistöhallintaan

TEB Talous ja Hallintopalvelut Oy tarjoaa toimivat ratkaisut kiinteistöhallintaan.  Kun arvostat työssäsi sujuvuutta, helppoutta ja ajantasaisuutta, niin pyydä meiltä ratkaisuehdotus. Käytössämme on alansa kehittyneimmät sovellukset, joissa yhdistyy taloushallinto, tekninen sekä hallinnollinen isännöinti, kiinteistöjohtaminen ja asiakaspalvelu, jotka kaikki toimivat samassa järjestelmässä. Kaikki reaaliaikaisessa kiinteistöhallinnassa tarvittava ja jaettava tieto hallitaan keskitetysti Fivaldi Estate -kokonaisratkaisussa. Kertakirjauksella tieto siirtyy automaattisesti kaikkialle järjestelmään ja tiedot ylläpidetään yhdessä paikassa.

Samassa Fivaldi Estate -kokonaisratkaisussa voivat toimia kaikki kiinteistöön liittyvät sidosryhmät. Kiinteistön omistajat, vuokralaiset, huoltomiehet, kirjanpitäjät sekä taloyhtiöiden tilintarkastajat ja hallitukset ovat koko ajan omilla käyttöoikeuksillaan ajan tasalla – missä ja milloin vain.

 Fivaldi Estate on kasvava ja skaalautuva ratkaisu

Järjestelmän käyttö voidaan aloittaa perustoiminnoilla ja laajentaa moduuleittain ja lisäkäyttäjittäin hyvinkin laajaksi kokonaisuudeksi.

Lue lisää miten ratkaisumme soveltuu: