Ratkaisut isännöintiin

Fivaldi Estaten tehokkuus isännöitsijätoimiston käytössä perustuu vahvaan kiinteistöhallinnan talousautomaatioon ja mahdollisuuteen hallita samanaikaisesti useiden yhtiöiden tapahtumia massakäsittelyillä. Monet vuokra- ja vastikehallintaan liittyvät toiminnot on mahdollisimman pitkälle automatisoitu.

Sisäisellä pankkiyhteydellä voidaan noutaa kerralla kaikkien taloyhtiöiden vuokrien ja vastikkeiden suoritukset, konekieliset tiliotteet ja sähköiset ostolaskut. Fivaldin talousautomaation nerokkuus on siinä, että kaikki reskontrat päivittyvät automaattisesti ja automaattitiliöinti muodostaa pääosan tiliöinneistä.

 

Yhtiön tiedot / rekisterit aina ajan tasalla

Taloyhtiön hallituksella on jatkuvasti käytettävissään oleelliset ja riittävät tiedot taloyhtiönsä tilanteesta. Hallituksen puheenjohtaja voi omilla tunnuksillaan käyttää käteviä pikaraportteja ja tarvittaessa porautua yhtiön tuloihin ja menoihin aina sähköisessä muodossa oleviin ostolaskuihin saakka.

Hyvän rekisterien ylläpidon ansiosta yhtiön laskutus ja reskontrat ovat aina kunnossa, myös tarvittavat todistukset, kuten isännöitsijäntodistus on heti saatavilla.

Fivaldi Estate on kasvava ja skaalautuva ratkaisu

Järjestelmän käyttö voidaan aloittaa perustoiminnoilla ja laajentaa moduuleittain ja lisäkäyttäjittäin hyvinkin laajaksi kokonaisuudeksi.

takaisin